Bæredygtighed i produktionen


FALK Bornholms mission er at opnå en bæredygtig produktion med respekt for naturens ressourcer og det menneskelige, sociale og kreative element i iværksætteriet. Det socialt bæredygtige vægtes ligeså højt som råvarerne.

Den økologiske certificering er valgt fra til fordel for det lokale, håndplukkede råvarer. Og FALK Bornholms produkter er 100 % bornholmske, skaffet og produceret på Bornholm.

Vi arbejder mod at skabe en produktion med 0 % spild, og med os på vejen deltager vi i sparring og erfaringsudveksling med netværket Go Green Denmark.

De siger, at én af de største barrierer for at udvikle sin forretning i en mere bæredygtig retning er viden og ressourcer. Og ikke mindst at finde vej i alle mulighederne og træffe en beslutning om, hvor det præcis giver mening for ens egen virksomhed at sætte ind.

For at få flere erfaringer og en opdateret viden om, hvordan arbejdet med bæredygtighed kan sættes i gang eller udvikles, deltager FALK Bornholm i GoGreen Danmark-netværket, der er en mangfoldighed af viden og kapacitet, og hvor vi hjælpes videre med løsninger, der passer til netop vores produktion og virksomhed.