Cookies og GDPR


Cookies

FALK Bornholm bruger 1. og 3. parts cookies for at give dig som bruger den bedste brugeroplevelse på hjemmesiden. Du accepterer, hvis du klikker OK. Hvis du afviser, sættes der en cookie for at huske dit valg.

Tredjeparts cookies på hjemmesiden tilhører: Google (statistikcookies), Squarespace (CMS), Mailchimp (nyhedsbrev), Facebook (markedsføring) og Vimeo (videoafspiller).

FALK Bornholm bruger primært cookies med det formål at samle data til Google Analytics for at blive klogere på brugernes adfærd og anvendelse af hjemmeside. Formålet er

  • at optimere brugerens oplevelse af sitet

  • at optimere design på en hjemmeside- at generere webstatistik

Hvordan sletter jeg cookies?

Cookies kan frit deaktiveres i din browser. Dog med en forringet brugeroplevelse som resultat.

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på internettet, du ikke kan bruge.

Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du sletter cookies afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle sammen.

Ønsker du at slette dine cookies, kan du finde guides til, hvordan du gør, her: https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies

Du kan også afvise brugen af cookies på din enhed ved at ændre indstillingerne i din browser.

 

GDRP – Persondatapolitik hos FALK Bornholm

FALK Bornholm indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for virksomheden, og der indhentes kun persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos FALK Bornholm.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder FALK Bornholm altid alle relevante lovbestemmelser.

FALK Bornholm vil kun opbevare dine persondata, så længe virksomheden enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger, der indsamles

Hvis du ønsker at købe og modtage en vare fra FALK Bornholm, har virksomheden brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig den service.

FALK Bornholm indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

-                     Besøger hjemmesiden www.falk-bornholm.dk

-                     Gennemfører et køb af vores produkter

-                     Tilmelder dig nyhedsbrevet

-                     Sender et spørgsmål, reklamationer eller feedback via kontaktformular eller e-mail

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.falk-bornholm.dk er FALK Bornholm v/ Line Falk, Aasen 2, 3730 Nexø, CVR-nr. 33622473

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter FALK Bornholm for at kunne levere det produkt, som du har købt over webshoppen. Din e-mailadresse indhenter FALK Bornholm for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for din vare, indsamler FALK Bornholm dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på hjemmesiden har givet FALK Bornholm dit samtykke hertil, bruger virksomheden din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe varer på hjemmesiden.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget dit sidste køb. Det sker grundet bogføringsloven, hvor virksomheden skal opbevare en række oplysninger såsom navn og adresse på kunder i 5 år.

Andre modtagere af personoplysninger

FALK Bornholm sælger ikke dine persondata til tredjemand, og FALK Bornholm overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til fragtfirmaet, pt. GLS, med henblik på levering af dine indkøb.

FALK Bornholm har webshop og betalingssystem gennem Stripe.com, som fungerer som databehandler. Alle persondata, som du oplyser på hjemmesiden, vil blive opbevaret i Stripes datacentre.  

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som FALK Bornholm til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode om følgende:

•                    At få adgang til og få rettet/ ændret dine persondata

•                    At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at FALK Bornholm skal behandle dine personoplysninger, eller at virksomheden skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende en anmodning herom til e-mailadressen kontakt@falk-bornholm.dk