Handelsbetingelser


Generelle oplysninger

FALK Bornholm
Stenbrudsvej 35
3730 Nexø

CVR-nr.: 33622473

Tlf.: 60683730

E-mail: kontakt@falk-bornholm.dk

Priser

FALK Bornholm tager forbehold for eventuelle fejl i angivne priser. Endvidere forbeholder FALK Bornholm sig retten til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Køb af alkohol

Iflg. Dansk lovgivning skal personer være minimum 18 år for at købe alkohol over 16,50 %. For køb af alkohol under 16,50% skal personen være fyldt 16 år.

Ved køb over webshoppen vedstår du som køber, at du er fyldt 18 år.

FALK Bornholm forbeholder sig ret til at bede om fremvisning af gyldigt billed-ID som aldersdokumentation i tvivlstilfælde.

Betaling

FALK Bornholm modtager betaling med Dankort, MobilePay, VISA og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK, Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for fejl i pris og udsolgte/ udgåede varer.

Levering

FALK Bornholm tilstræber at afsende ordre indgået indenfor 3 hverdage efter bestilling.

FALK Bornholm sender til hele Danmark undtagen Færøerne og Grønland. 

FALK Bornholm sælger ikke eller leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

Dine varer sendes med valgfrit fragtfirma gennem Shipmondo.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive afsendt 1-3 hverdage efter bestillingen.

Hvis du er bosiddende på Bornholm, har du mulighed for at vælge personlig levering til døren.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Du har som udgangspunkt altid 14 dages fortrydelsesret, når du køber varer på nettet. Der er dog enkelte undtagelser, fx ved levering af mad og drikke eller billetter til et kulturarrangement på en bestemt dato. Derfor er der ingen fortrydelsesret ved køb af syp og snapse hos FALK Bornholm. Fortrydelsesretten gælder andre varer end drikkevarer, der i perioder kan købes på webshoppen.

Reklamationsret

Der gives 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid", efter du har opdaget manglen/ fejlen. FALK Bornholm vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside, https://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheder/forbrugerleksikon/reklamationsret/

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

FALK Bornholm
Aasen 2
3730 Nexø

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr., så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til min opfyldelse af refusionen.

Returret

Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af fortrydelsesretten, og derfor er det ikke er muligt at returnere drikkevarer, hvis du fortryder dit køb.

Alle øvrige produkter, som ikke er drikkevarer, og som du køber hos FALK Bornholm, er derimod omfattet fortrydelsesretten efter nedenstående bestemmelser.

Der gives 14 dages fuld returret på varer, der ikke er drikkevarer, som er købt i min webshop. Varer, hvor forseglingen er brudt, eller hvor varen ikke er håndteret korrekt, returneres ikke.

Perioden regnes fra den dag:

- Hvor du modtager ordren.

- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

- Får det sidste parti eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/ dele.

- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til mig senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@falk-bornholm.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til mig, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

FALK Bornholm
Aasen 2
3730 Nexø

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Returnering af andre varer end spiritus

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger min Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varelevering og til, vi har modtaget den retur.

FALK Bornholm modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til FALK Bornholm, retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som FALK Bornholm tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor FALK Bornholm har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

FALK Bornholm kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil FALK Bornholm har modtaget varen retur.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/Public/Home/ChooseLoginProvider?returnUrl=https://kpo.naevneneshus.dk/External

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse e-mailadressen kontakt@falk-bornholm.dk